ELF BAR T800 Disposable 800 udaha Peach Mango Guava 3 ml

kn41.99

SKU: ELF-352 Kategorije: , ,

Opis

Zavojnica Pamučni kolut
Boja Jednobojna
Okus Peach Mango Guava
Snaga nikotina 2%/5%
Niz T800
Pufovi 800 udaha
Odjel Disposable
Kapacitet baterije 500 mAh
Marka ELF BAR

Jačina nikotina: 2%/5%. Kako bi se zadovoljile potrebe politike različitih zemalja, ovaj proizvod ima dva različita sadržaja nikotina: 20 mg/ml i 50 mg/ml. Kupujte u skladu s lokalnim pravilima. Nikotin je kemikalija koja stvara ovisnost. Maloljetnicima je zabranjena kupnja.

Dizajn: u stilu olovke. Serija je elektronička cigareta s olovkom, koja izgleda nježno i slatko.

Boja: Jednobojna. Oslobodite snagu nenametljive elegancije s našim jednobojnim vapeom, uređajem koji ne samo da nadopunjuje vaš istančan ukus, već također pruža jednostavno i zadovoljavajuće iskustvo vapea.

Odjel: za jednokratnu upotrebu. Promijenite stvari s našim jednokratnim potrepštinama s mentolom, pružajući hladan i okrepljujući osjećaj koji je savršen za osvježavajući vape.

Proizvođač: Elf Bar. Kao vodeći u prodaji jednokratnih elektroničkih cigareta, elfbar ima najviše okusa na tržištu, a većina njih su miješani okusi koji su vrlo popularni među kupcima. ELFBAR, američka verzija se zove EBDESIGN ILI EBCREATE, oba pripadaju ELFBAR-u.

Serija: ELF BAR T800. Jednokratna e-cigareta Elf Bar T800 ima dizajn vrha filtra, koji vam donosi pravi okus cigarete i glatkiji protok zraka. Elf Bar T800 jednokratni vape koristi ugrađenu zavojnicu, bateriju od 500mAh i 3ml e-tekućine, izlaz je stabilan, a svaka cigareta se puni od početka do kraja, oko 800 udaha. Možete odabrati sadržaj nikotina od 2% i 5%. Dostupni okusi: Banana Milk, Juicy Peach, Kiwi Passionfruit Guava, Mango, Mango Peach Lubenica, Peach Mango Guava, Ananas Breskva Mango, Jagoda Cheesecake, Strawberry Ice Cream, Strawberry Kiwi, Lubenica Limun, Blue Razz Lemonade.

Punjenje: Prethodno napunjeno. Oprostite se od problema s punjenjem uz naše napunjene jednokratne vape – svaki dolazi spreman za upotrebu, osiguravajući trenutno zadovoljstvo bez čekanja.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Okusi

Peach Mango Guava

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ELF BAR T800 Disposable 800 udaha Peach Mango Guava 3 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)