ELF BAR Lux 1500 Disposable 1500 udaha Strawberry Grape 850 mAh

kn62.99

Opis

Punjenje Prethodno napunjen
Oblikovati U stilu olovke
Snaga nikotina 2%/5%
Okus Strawberry Grape
Zavojnica Pamučni kolut
Niz Lux 1500
Kapacitet 4,8 ml
Marka ELF BAR
Pufovi 1500 udaha
Odjel Disposable
Boja Jednobojna

Punjenje: Prethodno napunjeno. Iskusite slobodu vapinga kao nikada prije s ELFBAR pre-charged Disposable – uređajem koji je spreman za korištenje čim ga izvadite iz kutije, eliminirajući potrebu za gnjavažom oko punjenja.

Serija: ELF BAR Lux 1500. Jednokratna e-cigareta Elf Bar Lux 1500 ima ugrađenu veliku bateriju od 850 mAh s privlačnom i personaliziranom grafikom i može podržati do 1500 udaha. Elf Bar Lux 1500 ima 2 ml prethodno napunjenih kapsula i 2%/5% nikotina, uživajte u nevjerojatnim okusima uz kupnju uređaja Elf Bar Lux 1500 za jednokratnu upotrebu. Dostupni okusi: Banana Ice, Lubenica, Borovnica, Blue Razz Lemonade, Grape, Kiwi Passion Fruit Guava, Mango, Ananas Breskva Mango, Pink Lemonade, Strawberry Banana, Banana Milk, Grapes Energy, Mango Peach Watermelon, Peach Mango Guava, Kisela Jabuka, Strawberry Energy, Strawberry Grape, Coffee Tobacco.

Jačina nikotina: 2%/5%. Kako bi se zadovoljile potrebe politike različitih zemalja, ovaj proizvod ima dva različita sadržaja nikotina: 20 mg/ml i 50 mg/ml. Kupujte u skladu s lokalnim pravilima. Nikotin je kemikalija koja stvara ovisnost. Maloljetnicima je zabranjena kupnja.

Proizvođač: Elf Bar. Kao brend koji se već duže vrijeme bavi e-cigaretama, elfbar ima najviše okusa na tržištu, a većinom se radi o miješanim okusima koji su vrlo popularni među kupcima. ELFBAR, američka verzija se zove EBDESIGN ILI EBCREATE, oba pripadaju ELFBAR-u.

Odjel: za jednokratnu upotrebu. Iskusite ultimativnu lakoću s ELFBAR Disposable Vapes, savršenim izborom za vejpere kojima je prioritet jednostavnost bez žrtvovanja okusa. Ne morate brinuti o punjenju, ponovnom punjenju ili održavanju – samo odmotajte i uživajte.

Dizajn: u stilu olovke. Serija je e-cigareta u stilu olovke, zbog čega izgleda nježno i slatko.

Boja: Jednobojna. Uronite u budućnost estetike vapinga s našim visokokvalitetnim vapeom u jednobojnoj boji, koji se može pohvaliti bezvremenskim i sofisticiranim dizajnom koji osigurava da je svako izvlačenje i ugodno i vizualno privlačno.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Okusi

Strawberry Grape

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ELF BAR Lux 1500 Disposable 1500 udaha Strawberry Grape 850 mAh”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)