ELF BAR 2000 Disposable Strawberry Grape 2000 dimova 6,5 ml

kn90.99

SKU: ELF-384 Kategorije: , ,

Opis

Niz 2000
Kapacitet baterije 1200 mAh
Okus Strawberry Grape
Oblikovati U stilu olovke
Marka ELF BAR
Boja Jednobojna
Pufovi 2000 dimova
Odjel Disposable

Zavojnica: dvostruka zavojnica. Uređaj je opremljen dvostrukom zavojnicom, ne samo da može zadovoljiti potrebe različitih ukusa i prilika, već i poboljšati učinkovitost raspršivanja i kvalitetu okusa, smanjiti curenje ulja i suho spaljivanje te produžiti vijek trajanja i trajanje baterije.

Boja: Jednobojna. Recite zbogom pretrpanim i kompliciranim uređajima i prihvatite svestranost našeg naprednog jednobojnog vapea, poznatog po svojoj sposobnosti da pruži iskustvo vapinga koje je istovremeno pojednostavljeno i elegantno.

Odjel: za jednokratnu upotrebu. Dobro došli u novu eru pogodnosti vapinga i istraživanja okusa s ELFBAR jednokratnim vapesima – oličenjem zadovoljstva u pokretu. Kao vaš predani ELFBAR vape prodavač, uzbuđeni smo što možemo predstaviti rješenje za vape koje je prilagođeno vašem dinamičnom životnom stilu.

Jačina nikotina: 2%/5%. Kako bi se zadovoljile potrebe politike različitih zemalja, ovaj proizvod ima dva različita sadržaja nikotina: 20 mg/ml i 50 mg/ml. Kupujte u skladu s lokalnim pravilima. Nikotin je kemikalija koja stvara ovisnost. Maloljetnicima je zabranjena kupnja.

Dizajn: u stilu olovke. Serija je e-cigareta u stilu olovke, zbog čega vape izgleda nježno i slatko.

Punjenje: Prethodno napunjeno. Iskusite kompaktan i elegantan dizajn naših jednokratnih potrepština, što ih čini savršenima za vaping u pokretu bez gomile tradicionalnih postavki.

Serija: ELF BAR 2000. Jednokratna e-cigareta Elf Bar 2000 opremljena je baterijom velikog kapaciteta od 1200 mAh i 6,5 ml prethodno napunjenog soka. Ima dvostruku zavojnicu i može podržati 1800 udisaja. Jednokratne e-cigarete Elf Bar 2000 dostupne su u jačini nikotina od 5% i jačine nikotina od 2%. Dostupni okusi: banana mlijeko, kava duhan, energija grožđa, sočna breskva, kisela jabuka, jagoda grožđe, lubenica limun, breskva mango guava, ananas led, mango breskva lubenica.

Proizvođač: Elf Bar. Kao brend koji se dugo bavi e-cigaretama, elfbar ima bogato iskustvo kako okusa tako i izgleda. ELFBAR, američka verzija se zove EBDESIGN ILI EBCREATE, oba pripadaju ELFBAR-u.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Okusi

Strawberry Grape

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ELF BAR 2000 Disposable Strawberry Grape 2000 dimova 6,5 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)