ELF BAR 2000 Disposable Pineapple Ice 2000 dimova

kn90.99

SKU: ELF-387 Kategorije: , ,

Opis

Niz 2000
Veličina 19*115 mm
Pufovi 2000 dimova
Zavojnica Dual Coil
Punjenje Prethodno napunjen
Okus Pineapple Ice
Odjel Disposable
Marka ELF BAR

Zavojnica: dvostruka zavojnica. Komplet za vape isporučuje se s dvostrukom zavojnicom, nudi glatkiji i zadovoljavajući osjećaj u ustima, kao i dosljedniji okus tijekom cijelog životnog vijeka jednokratne e-cigarete.

Punjenje: Prethodno napunjeno. Prepustite se jednostavnosti vapinga bez brige o trajanju baterije. Svaki ELFBAR napunjeni jednokratni proizvod dolazi potpuno napunjen, osiguravajući da možete uživati u svojim omiljenim okusima od prvog do posljednjeg dizanja.

Serija: ELF BAR 2000. Jednokratna e-cigareta Elf Bar 2000 opremljena je baterijom velikog kapaciteta od 1200 mAh i 6,5 ml prethodno napunjenog soka. Ima dvostruku zavojnicu i može podržati 1800 udisaja. Jednokratne e-cigarete Elf Bar 2000 dostupne su u jačini nikotina od 5% i jačine nikotina od 2%. Dostupni okusi: banana mlijeko, kava duhan, energija grožđa, sočna breskva, kisela jabuka, jagoda grožđe, lubenica limun, breskva mango guava, ananas led, mango breskva lubenica.

Dizajn: u stilu olovke. Serija koristi dizajn vapea u stilu olovke, zbog čega vape izgleda nježno i slatko.

Odjel: za jednokratnu upotrebu. Doživite okrepljujući nalet mentola s našim jednokratnim potrepštinama s mentolom. Ove opcije nude osjećaj hlađenja koji je savršen za pomlađujući odmor za vape.

Boja: Jednobojna. Uronite u svijet čistog i nepatvorenog stila s našim precizno projektiranim vapeom u jednobojnoj boji, dizajniranim za besprijekorno i pouzdano putovanje vapeom bez žrtvovanja estetike.

Jačina nikotina: 2%/5%. Kako bi se zadovoljile potrebe politike različitih zemalja, ovaj proizvod ima dva različita sadržaja nikotina: 20 mg/ml i 50 mg/ml. Kupujte u skladu s lokalnim pravilima. Nikotin je kemikalija koja stvara ovisnost. Maloljetnicima je zabranjena kupnja.

Proizvođač: Elf Bar. Kao vodeći brand jednokratnih elektroničkih cigareta, okus i izgled elfbara vole kupci diljem svijeta. ELFBAR, američka verzija se zove EBDESIGN ILI EBCREATE, oba pripadaju ELFBAR-u.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Okusi

Pineapple Ice

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ELF BAR 2000 Disposable Pineapple Ice 2000 dimova”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)