ELF BAR 1500 Disposable Blue Razz Lemonade 1500 udaha

kn69.99

SKU: ELF-466 Kategorije: , ,

Opis

Zavojnica Pamučni kolut
Pufovi 1500 udaha
Veličina 19*100 mm
Snaga nikotina 2%/5%
Oblikovati U stilu olovke
Okus Blue Razz Lemonade
Punjenje Prethodno napunjen
Marka ELF BAR
Odjel Disposable
Niz 1500

Jačina nikotina: 2%/5%. Kako bi se zadovoljile potrebe politike različitih zemalja, ovaj proizvod ima dva različita sadržaja nikotina: 20 mg/ml i 50 mg/ml. Kupujte u skladu s lokalnim pravilima. Nikotin je kemikalija koja stvara ovisnost. Maloljetnicima je zabranjena kupnja.

Boja: Jednobojna. Doživite savršenu fuziju oblika i funkcije s našim inovativnim vapeom u jednobojnoj boji, osmišljenim da pruži i vizualnu privlačnost i vrhunsku izvedbu vapinga, obogaćujući vaše putovanje vapenjem neusporedivom jednostavnošću.

Odjel: za jednokratnu upotrebu. Dobro došli na vrhunac pogodnosti vapinga s ELFBAR Disposable Vape – fuzijom jednostavnosti i raznolikosti okusa koji će promijeniti vaše iskustvo vapinga. Kao vaš predani ELFBAR vape prodavač, oduševljeni smo što vas možemo uvesti u svijet zadovoljstva bez muke.

Serija: ELF BAR 1500. Elf bar 1500 je tanak i elegantan komplet za jednokratnu upotrebu. Sastoji se od baterije od 850 mAh i unaprijed napunjenog uloška od 4,8 ml, koji može podržati oko 1500 udisaja. Dostupni okusi: Jabuka Breskva, Banana Ice, Borovnica, Kokos Dinja, Cola, Grožđe, Kivi Passion Fruit Guava, Mango, Neon Rain, Peach Ice, Ananas Breskva Mango, Pink Lemonade, Spearmint, Jagoda Banana, Sladoled od Jagode, Lubenica, Plava Razz limunada, krem duhan.

Proizvođač: Elf Bar. Kao najveći prodavač jednokratnih elektroničkih cigareta, elfbar ima bogat ukus i moderan izgled, a jako ga vole kupci diljem svijeta. ELFBAR, američka verzija se zove EBDESIGN ILI EBCREATE, oba pripadaju ELFBAR-u.

Punjenje: Prethodno napunjeno. Sa svojim elegantnim dizajnom i laganom izradom, ELFBAR jednokratni uređaj s prethodno punjenjem utjelovljenje je vapinga bez muke bez kompromisa u pogledu performansi.

Dizajn: u stilu olovke. Serija ima izgled olovke, što je čini nježnom i slatkom.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Okusi

Blue Razz Lemonade

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ELF BAR 1500 Disposable Blue Razz Lemonade 1500 udaha”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)