ELF BAR 1500 Disposable Banana Ice 1500 udaha 850 mAh

kn69.99

SKU: ELF-451 Kategorije: , ,

Opis

Oblikovati U stilu olovke
Pufovi 1500 udaha
Okus Banana Ice
Marka ELF BAR
Niz 1500
Kapacitet baterije 850 mAh
Kapacitet 4,8 ml
Snaga nikotina 2%/5%
Odjel Disposable

Odjel: za jednokratnu upotrebu. Dobro došli na vrhunac pogodnosti vapinga s ELFBAR Disposable Vape – fuzijom jednostavnosti i raznolikosti okusa koji će promijeniti vaše iskustvo vapinga. Kao vaš predani ELFBAR vape prodavač, oduševljeni smo što vas možemo uvesti u svijet zadovoljstva bez muke.

Punjenje: Prethodno napunjeno. Odaberite iz niza divnih okusa, od klasičnog duhana do osvježavajućeg voća i slatkih deserata, osiguravajući okus koji će odgovarati svakom raspoloženju.

Boja: Jednobojna. Doživite savršenu kombinaciju stila i funkcionalnosti s našim jednobojnim vapeom, dizajniranim da pruži i vizualnu privlačnost i iskustvo vapinga bez muke koje nadmašuje očekivanja.

Serija: ELF BAR 1500. Elf bar 1500 je tanak i elegantan komplet za jednokratnu upotrebu. Sastoji se od baterije od 850 mAh i unaprijed napunjenog uloška od 4,8 ml, koji može podržati oko 1500 udisaja. Dostupni okusi: Jabuka Breskva, Banana Ice, Borovnica, Kokos Dinja, Cola, Grožđe, Kivi Passion Fruit Guava, Mango, Neon Rain, Peach Ice, Ananas Breskva Mango, Pink Lemonade, Spearmint, Jagoda Banana, Sladoled od Jagode, Lubenica, Plava Razz limunada, krem duhan.

Jačina nikotina: 2%/5%. Kako bi se zadovoljile potrebe politike različitih zemalja, ovaj proizvod ima dva različita sadržaja nikotina: 20 mg/ml i 50 mg/ml. Kupujte u skladu s lokalnim pravilima. Nikotin je kemikalija koja stvara ovisnost. Maloljetnicima je zabranjena kupnja.

Dizajn: u stilu olovke. Serija je oblikovana poput olovke, zbog čega vape izgleda nježno i slatko.

Proizvođač: Elf Bar. Kao brend koji se dugo bavi e-cigaretama, elfbar ima bogato iskustvo kako okusa tako i izgleda. ELFBAR, američka verzija se zove EBDESIGN ILI EBCREATE, oba pripadaju ELFBAR-u.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Okusi

Banana Ice

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ELF BAR 1500 Disposable Banana Ice 1500 udaha 850 mAh”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)