ELF BAR 1500 Disposable 1500 udaha Pink Lemonade 4,8 ml

kn69.99

SKU: ELF-461 Kategorije: , ,

Opis

Pufovi 1500 udaha
Okus Pink Lemonade
Kapacitet 4,8 ml
Zavojnica Pamučni kolut
Marka ELF BAR
Niz 1500
Punjenje Prethodno napunjen
Odjel Disposable

Odjel: za jednokratnu upotrebu. Prepustite se jednostavnosti vapinga uz ELFBAR Disposable Vapes. Nema potrebe za dopunjavanjem ili punjenjem – kada završite, jednostavno odgovorno odložite uređaj.

Proizvođač: Elf Bar. Kao najveći prodavač jednokratnih elektroničkih cigareta, elfbar ima bogato iskustvo u okusu i izgledu. ELFBAR, američka verzija se zove EBDESIGN ILI EBCREATE, oba pripadaju ELFBAR-u.

Jačina nikotina: 2%/5%. Kako bi se zadovoljile potrebe politike različitih zemalja, ovaj proizvod ima dva različita sadržaja nikotina: 20 mg/ml i 50 mg/ml. Kupujte u skladu s lokalnim pravilima. Nikotin je kemikalija koja stvara ovisnost. Maloljetnicima je zabranjena kupnja.

Serija: ELF BAR 1500. Elf bar 1500 je tanak i elegantan komplet za jednokratnu upotrebu. Sastoji se od baterije od 850 mAh i unaprijed napunjenog uloška od 4,8 ml, koji može podržati oko 1500 udisaja. Dostupni okusi: Jabuka Breskva, Banana Ice, Borovnica, Kokos Dinja, Cola, Grožđe, Kivi Passion Fruit Guava, Mango, Neon Rain, Peach Ice, Ananas Breskva Mango, Pink Lemonade, Spearmint, Jagoda Banana, Sladoled od Jagode, Lubenica, Plava Razz limunada, krem duhan.

Dizajn: u stilu olovke. Serija koristi pen vape dizajn, lako ga možete staviti u džep.

Punjenje: Prethodno napunjeno. Otkrijte slobodu da ne brinete o razini baterije ili priključcima za punjenje – naši jednokratni proizvodi dizajnirani su za trenutno zadovoljstvo.

Boja: Jednobojna. Izrazite svoj izbor vapinga odabirom našeg visokokvalitetnog vapea u jednobojnoj boji, koji nudi elegantan i minimalistički dizajn koji se savršeno slaže s vašim sofisticiranim ukusom i životnim stilom.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Okusi

Pink Lemonade

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ELF BAR 1500 Disposable 1500 udaha Pink Lemonade 4,8 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)