ELF BAR 1500 Disposable 1500 udaha Mango 850 mAh

kn69.99

SKU: ELF-457 Kategorije: , ,

Opis

Odjel Disposable
Okus Mango
Punjenje Prethodno napunjen
Snaga nikotina 2%/5%
Kapacitet 4,8 ml
Veličina 19*100 mm
Pufovi 1500 udaha
Niz 1500
Marka ELF BAR

Jačina nikotina: 2%/5%. Kako bi se zadovoljile potrebe politike različitih zemalja, ovaj proizvod ima dva različita sadržaja nikotina: 20 mg/ml i 50 mg/ml. Kupujte u skladu s lokalnim pravilima. Nikotin je kemikalija koja stvara ovisnost. Maloljetnicima je zabranjena kupnja.

Boja: Jednobojna. Unaprijedite svoje postavke za vaping s našim vape-om u jednobojnoj boji, pomno izrađenim kako za estetiku tako i za izvedbu, osiguravajući da imate moć uživanja u svojim omiljenim e-tekućinama s lakoćom i stilom.

Serija: ELF BAR 1500. Elf bar 1500 je tanak i elegantan komplet za jednokratnu upotrebu. Sastoji se od baterije od 850 mAh i unaprijed napunjenog uloška od 4,8 ml, koji može podržati oko 1500 udisaja. Dostupni okusi: Jabuka Breskva, Banana Ice, Borovnica, Kokos Dinja, Cola, Grožđe, Kivi Passion Fruit Guava, Mango, Neon Rain, Peach Ice, Ananas Breskva Mango, Pink Lemonade, Spearmint, Jagoda Banana, Sladoled od Jagode, Lubenica, Plava Razz limunada, krem duhan.

Proizvođač: Elf Bar. Od 2018. elfbar trudi se na inovativnim proizvodima putem pametnog sustava grijanja. Također, elfbar ima vrlo istančan osjećaj za okus i izgled elektroničkih cigareta koje preferiraju kupci. ELFBAR, američka verzija se zove EBDESIGN ILI EBCREATE, oba pripadaju ELFBAR-u.

Dizajn: u stilu olovke. Serija preuzima izgled elektroničke cigarete s malom olovkom, što izgleda zabavno i praktično.

Odjel: za jednokratnu upotrebu. Birajte iz široke palete okusa koji će zadovoljiti svako nepce i želju. Od klasičnog duhana do mješavina tropskog voća, naš izbor osigurava da postoji okus za svako raspoloženje i trenutak.

Punjenje: Prethodno napunjeno. Prepustite se pogodnostima napunjenih jednokratnih potrepština koje su savršene za vaping u pokretu. Stavite ih u džep ili torbu i uživajte u omiljenim okusima bilo gdje.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Okusi

Mango

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ELF BAR 1500 Disposable 1500 udaha Mango 850 mAh”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)