ELF BAR 1500 Disposable 1500 udaha Cola

kn69.99

SKU: ELF-454 Kategorije: , ,

Opis

Zavojnica Pamučni kolut
Veličina 19*100 mm
Okus Cola
Niz 1500
Pufovi 1500 udaha
Odjel Disposable
Oblikovati U stilu olovke
Marka ELF BAR
Kapacitet 4,8 ml
Punjenje Prethodno napunjen

Serija: ELF BAR 1500. Elf bar 1500 je tanak i elegantan komplet za jednokratnu upotrebu. Sastoji se od baterije od 850 mAh i unaprijed napunjenog uloška od 4,8 ml, koji može podržati oko 1500 udisaja. Dostupni okusi: Jabuka Breskva, Banana Ice, Borovnica, Kokos Dinja, Cola, Grožđe, Kivi Passion Fruit Guava, Mango, Neon Rain, Peach Ice, Ananas Breskva Mango, Pink Lemonade, Spearmint, Jagoda Banana, Sladoled od Jagode, Lubenica, Plava Razz limunada, krem duhan.

Proizvođač: Elf Bar. Kao popularan brend e-cigareta, elfbar ima više od 45 okusa na izbor, okus je jedinstven i zanimljiv, a ustima ugodno. ELFBAR, američka verzija se zove EBDESIGN ILI EBCREATE, oba pripadaju ELFBAR-u.

Boja: Jednobojna. Uživajte u pouzdanosti i autentičnosti našeg jednobojnog vapea, poznatog po svom vizualno privlačnom dizajnu i dosljednoj isporuci aromatične pare, osiguravajući ugodno iskustvo vapea pravog okusa.

Jačina nikotina: 2%/5%. Kako bi se zadovoljile potrebe politike različitih zemalja, ovaj proizvod ima dva različita sadržaja nikotina: 20 mg/ml i 50 mg/ml. Kupujte u skladu s lokalnim pravilima. Nikotin je kemikalija koja stvara ovisnost. Maloljetnicima je zabranjena kupnja.

Dizajn: u stilu olovke. Serija je oblikovana poput olovke, što izgleda nježno i slatko.

Odjel: za jednokratnu upotrebu. Doživite slobodu izbora uz našu raznoliku ponudu okusa. Bilo da ste raspoloženi za nešto odvažno i robusno ili žudite za naletom slatkoće, imamo okus koji odgovara svakom raspoloženju.

Punjenje: Prethodno napunjeno. Iskusite slobodu vapinga kao nikada prije s ELFBAR pre-charged Disposable – uređajem koji je spreman za korištenje čim ga izvadite iz kutije, eliminirajući potrebu za gnjavažom oko punjenja.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Okusi

Cola

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ELF BAR 1500 Disposable 1500 udaha Cola”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)