ELF BAR 1500 Disposable 1500 udaha Apple Peach

kn69.99

SKU: ELF-450 Kategorije: , ,

Opis

Kapacitet baterije 850 mAh
Marka ELF BAR
Pufovi 1500 udaha
Okus Apple Peach
Odjel Disposable
Oblikovati U stilu olovke
Niz 1500
Kapacitet 4,8 ml

Punjenje: Prethodno napunjeno. Recite zbogom kabelima za punjenje i utičnicama. ELFBAR jednokratni napunjeni uređaj osigurava da možete uživati u trenucima vapinga bez prekida, gdje god se nalazili.

Dizajn: u stilu olovke. Serija je e-cigareta u stilu olovke, koja izgleda zanimljivo i praktično.

Serija: ELF BAR 1500. Elf bar 1500 je tanak i elegantan komplet za jednokratnu upotrebu. Sastoji se od baterije od 850 mAh i unaprijed napunjenog uloška od 4,8 ml, koji može podržati oko 1500 udisaja. Dostupni okusi: Jabuka Breskva, Banana Ice, Borovnica, Kokos Dinja, Cola, Grožđe, Kivi Passion Fruit Guava, Mango, Neon Rain, Peach Ice, Ananas Breskva Mango, Pink Lemonade, Spearmint, Jagoda Banana, Sladoled od Jagode, Lubenica, Plava Razz limunada, krem duhan.

Boja: Jednobojna. Otkrijte umjetnost uživanja u vapingu s našim najsuvremenijim vapeom u jednobojnoj boji, dizajniranom da pruži čisto i zadovoljavajuće iskustvo vapinga koje odražava ljepotu jednostavnosti.

Odjel: za jednokratnu upotrebu. Prepustite se jednostavnosti korištenja dok koristite ELFBAR Disposable Vape. To je savršen izbor za one koji traže nesmetan prijelaz u svijet vapinga ili za iskusne vapere u pokretu.

Jačina nikotina: 2%/5%. Kako bi se zadovoljile potrebe politike različitih zemalja, ovaj proizvod ima dva različita sadržaja nikotina: 20 mg/ml i 50 mg/ml. Kupujte u skladu s lokalnim pravilima. Nikotin je kemikalija koja stvara ovisnost. Maloljetnicima je zabranjena kupnja.

Proizvođač: Elf Bar. Od 2018. elfbar trudi se na inovativnim proizvodima putem pametnog sustava grijanja. Također, većina ELFBAR-ovih okusa je jako dobra i ukusna. ELFBAR, američka verzija se zove EBDESIGN ILI EBCREATE, oba pripadaju ELFBAR-u.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Okusi

Apple Peach

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ELF BAR 1500 Disposable 1500 udaha Apple Peach”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)